Åpning kunstgalleri

Nyinnflyttet fotograf Eirik Jeistad åpner nytt kunstalleri i Hamar sentrum – Eirik Jeistad Art Gallery. Kunstgalleriet er bygd, drives og eies av Eirik Jeistad.
Galleri Eirik Jeistad skal være et senter for utstillinger med fotografi og fotokunst, samt fotorelaterte aktiviteter som fotokurs, foredrag og tema presentasjoner for ulike brukergrupper. Vi vil også jobbe med fotoaktiviteter for barn og unge. Det har vært viktig å etablere et sentrumsnært galleri og være et positivt tilskudd til bykjernen i Hamar. Det åpnes for søknader om utstillingsplass etter åpning.

Fotokunst er viktig

Vi må aldri glemme fotografiet i kunsten. Det står frem som ett av få kunsttrykk der virkeligheten gjenspeiles i naturlige former, abstrakt eller konkret. En by med respekt for seg selv og sine innbyggere må ha visningssted for fotokunst. Dette gis Hamar Søndag 3. desember.

Om fotograf Eirik Jeistad

Fotograf Eirik Jeistad på Hamar er 43 år, samboer og far til to jenter på 1 og 3 år. Innflytter fra Oslo, oppvokst på Lillehammer. Eirik jobber både med digitale og analoge prosesser og trives godt i eget mørkerom. Eirik vil vise et utvalg av egne fotografier under åpningen. Eirik jobber med rene visuelle svart/hvitt uttrykk, fylt med kontraster og enkelhet som skaper store rom for egne historier.

Informasjon om åpning

Privat Søndag 3.12.17 kl. 14.00-20.00
Offisiell - 9.12.17 - 10.12.17 Kl. 12-17

Grønnegata 55 (inngang fra Sverres gate)
Velkommen!