My City

En herlig fortelling av Hamar, My City fortalt i bilder, fotografert av barn bosatt i Hamar.
Utstillingen skal gi oss et herlig fotografisk innblikk i hvordan Hamar oppleves for våre yngre borgere. Utstillingen åpner søndag 11. februar kl. 14, alle fotografer kan melde seg på lørdag 3. og søndag 4. februar.

Praktisk info

Påmelding hos Galleri Eirik Jeistad lørdag 3. og søndag 4. februar mellom kl. 12 og 14. Ett bilde til utstillingen sendes på e-post til post@eirikjeistad.no i løpet av torsdag 8. februar. Bildene printes hos Grafisk Partner Hamar AS på fredag. Alle som ønsker kan bli med på signering, innramming og klargjøring til utstilling. Dette gjør vi sammen lørdag 10. februar. Vi snurrer også film, har enkel servering og litt polariodmoro. Kaffe til de kaffetørste.
Søndag 11. februar kl. 14 klipper vi snor og åpner fotoutstillingen «Mitt Hamar». Utstillingen varer i 4 uker, og etter endt utstillingsperiode kan alle fotografer hente sitt bilde.