My City

En herlig fortelling av Hamar, My City fortalt i bilder, fotografert av barn bosatt i Hamar.

Utstillingen skal gi oss et herlig fotografisk innblikk i hvordan Hamar oppleves for våre yngre borgere. Utstillingen åpner søndag 11. februar kl. 14, alle fotografer kan melde seg på lørdag 3. og søndag 4. februar.

Praktisk info

Påmelding hos Galleri Eirik Jeistad lørdag 3. og søndag 4. februar mellom kl. 12 og 14. Ett bilde til utstillingen sendes på e-post til post@eirikjeistad.no i løpet av torsdag 8. februar. Bildene printes hos Grafisk Partner Hamar AS på fredag. Alle som ønsker kan bli med på signering, innramming og klargjøring til utstilling. Dette gjør vi sammen lørdag 10. februar. Vi snurrer også film, har enkel servering og litt polariodmoro. Kaffe til de kaffetørste.

Søndag 11. februar kl. 14 klipper vi snor og åpner fotoutstillingen «Mitt Hamar». Utstillingen varer i 4 uker, og etter endt utstillingsperiode kan alle fotografer hente sitt bilde.

Om Galleriet

Mitt kunstgalleri er pent plassert i Hamar sentrum. Her gjennomfører vi 4-5 utstillinger innen foto og fotokunst i året. Galleriet ble åpnet lørdag 9. desember 2017 av ren kjærlighet til fotografiet. Galleriet benyttes også til andre fotorelaterte aktiviteter. Hold deg oppdatert på vår facebook side.

Her finner du oss.

Om fotograf Eirik Jeistad

Lidenskapelig fotograf på Hamar med forkjærlighet for kontraster og svart/hvitt. Spirende kunstner og kommersiell virkelighetsfotograf. Nyter livet, min familie, mine kamera og mitt mørkerom.