Know your math

«Know your math» – håndlagt kunstfoto, fotografert på film og fremkalt i mørkerom. Versjonen du ser her er fotografert med digitalt kamera. Original versjon kan sees på veggen i mitt kunstgalleri, printet for hånd i mørkerommet.

«Know your math» ble fotografert en tidlig høstkveld i utkanten av Hamar sentrum. På vandring mellom parkerte tog, nedslitte og pensjonerte, finner jeg motivet. Godt gjemt og fint plassert på siden av vogn, stod det frem som et av livets mysterium. Noen vet svaret, det er ikke meg. Fotografert med et Hasselblad og film som gir bilder på 6×6 cm.

3 timer var jeg ute på jakt. Da er det himmelsk godt å dra meg seg dette motivet hjem, trygt plassert i veska over skulderen.

Bildet er også til salgs sammen med et utvalg andre fotografier.

 

En kommentar om “Know your math”

  1. Tilbaketråkk: Know your math | MathQED

Det er stengt for kommentarer.