Innlandet

Opplev Innlandet i et fortryllende univers med tydelige referanser for oss som bor her. Inspirert av filosofi og mytologi smeltes fotografiene sammen og viser oss det vakreste fra vår region.

Maria Natalie Skjeset jobber med fotobasert digital teknikk og presenterer et utvalg av bejublet og ettertraktet fotokunst. For å lage et bilde bearbeides egne fotografier direkte i et digitalt fotoredigeringsprogram. Ett enkelt bilde kan bestå av flere titalls fotografier som hun gjennomarbeider digitalt slik at det fotografiske utgangspunktet glir over i et malerisk uttrykk.

Maria har hatt flere separatutstillinger, blant annet i Fotografiens Hus i Oslo, Holmsbustuene, Stange Kunstforening og Skedsmo Kunstforening. I tillegg har hun deltatt på flere kollektivutstillinger og den juryerte Innlandsutstillingen. I 2017 mottok hun Stange kommunes kunstnerstipend. Vi er stolte av at hun ønsker å vise kunsten sin i nærhet til fotografienes opprinnelse.

Velkommen til Innlandet i mitt kunstgalleri.

Åpningstider

Lørdag 27. april 14-16 Åpning!
Søndag 28. april 12-14
Torsdag 2. mai 10-14
Lørdag 4. mai 12-14
Søndag 5. mai 12-14
Lørdag 11. mai 12-14