Velkommen til fotokurs på Hamar

Oppstart 10. september 2019 kl. 18!

Virkeligheten er enkel å se, men vanskelig å fange. Et knips med mobil, kompakt- eller speilreflekskamera gir deg muligheten til å stoppe tiden og skape evige minner. Lær om dine muligheter, bli venn med ditt kamera og kjenn lukten av gode motiver. Kurset passer best for nybegynnere og de som kan litt men vil lære mer.

Vi møtes i ren fotoglede over 5 tirsdagskvelder, med oppstart i Januar, April eller September. Hver kveld starter kl. 18 og varer til ca. kl 20. Kurset inkluderer en felles fotovandring eller annen fotoaktivitet etter avtale. Vi tar mye bilder og det gis oppgaver med forskjellig tema ila. kurset. Kurslokalene ligger sentralt i Hamar sentrum.

Spørsmål? Kontakt meg

Pris

2500,- per deltaker / maks 8 deltakere.

Ledige plasser

Januar 2019 - Fullt
April 2019 - Fullt
September 2019 - 5/8 ledige plasser

Påmelding

Kursavgift inkluderer 10 timer undervisning i kurslokale, enkel servering og en avtalt fotoaktivitet på 3 timer, samt vennskap og gode opplevelser.

Bindende påmelding etter betalt kurs. Mister du en kurskveld er du velkommen til å delta på tilsvarende kveld ved neste kurs. Etter innsendt skjema, mottar du en bekreftelse og informasjon om betaling.