Fotokurs

For bedrifter og privatpersoner.

Virkeligheten er enkel å se, men vanskelig å fange. Et knips med mobil, digitalt kompakt- eller speilreflekskamera gir deg muligheten til å stoppe tiden og skape evige minner. Lær om dine muligheter, bli venn med ditt kamera og kjenn lukten av gode motiver.

Fotokurs for alle

Jeg har 35 års erfaring med kamera i hånden, jobber som fotograf, er aktiv kunstfotograf og driver et kunstgalleri innen foto på Hamar. Hele mitt liv handler om foto.

Bedrifter

Fotokurs for bedrift settes gjerne opp etter avtale. Omfang og tid til rådighet setter rammene for kurset. Antall kursdeltakere varierer fra 10 til over 100, avhengig av bedrift og intern interesse. Kurset tilpasses både nivå og ferdigheter basert på tilbakemeldinger.

Ved mange deltakere holder jeg gjerne et kombinert foredrag og kurs. Min tid som fotograf spenner seg over 35 år. Jeg har mange fortellinger til salgs og deler inspirasjon om mine møter med nye mennesker.

  • Fra 5 deltakere
  • Be om tilbud, omfang avtales
  • Jeg kan også tilby fast pris over en eller flere dager
  • Møter på ønsket lokasjon

Privatpersoner

Mitt standard fotokurs for privatpersoner går over 5 kvelder, ca. 2 timer per kveld. Kurset gir en innføring i fotografiets verden og løfter dine basiskunnskaper til et nytt nivå. Under kurset tar vi mye bilder og det gis oppgaver med forskjellig tema ila. mellom hvert møte. Jeg har kurslokaler sentralt i Hamar sentrum som kan benyttes hvis ønskelig.

Om dere er seks eller flere fotogale mennesker, setter jeg opp kurs på forespørsel.

  • Min. 6 deltakere
  • Kr. 2500 per deltaker
  • 5 kvelder
  • Kurs kan arrangeres i mitt galleri (se kart).

Nysgjerrig?

Ring gjerne på telefon 90 51 56 44 eller e-post til Eirik Jeistad.

Jeg har holdt kurs og foredrag innen foto i flere vakre byer, inkludert Oslo, Bergen, Lillehammer, Hamar, Kongsvinger og Gjøvik. Jeg har bil, kort vei til tog og fly, og elsker å fortelle om min lidenskap.

Nybegynner eller viderekommende?

Alle kurs tilpasses nivå til deltakerne. Grunnkurs gir grunnleggende innføring i kamera og innstillinger, lys, motiv og enkle teknikker for bedre bilder. Kurs for viderekommende settes som regel opp etter ønsker, ispedd litt ekstra krydder. Ofte tar vi veien inn på datamaskinen og jobber med redigering av bilder i Adobe Lightroom.

Typiske kurs jeg gjennomfører

Det aller beste er en workshop over flere dager, der alt dette pakkes inn i en herlig blanding av glede, latter, ærlighet og dedikasjon. Hvis du tør!

Velkommen til en gal manns fotounivers!

Hilsen Eirik – som digger å ta bilder av de enkle ting.