Kunstfoto og kunst ligger mitt hjerte nært

Bildene du ser er tatt over mange år, kunstfoto med uttrykk som representerer det motsatt av meg. I mitt sinn er det kaos, i mine uttrykk søker jeg fred og stillhet. Motivene er ofte små eller større menneskeskapte objekter, forbipassert og oversett av alle. Min tilnærming er respekt og fortjent oppmerksomhet. Jeg har sterke personlige opplevelser med hvert enkelt motiv og minnene forsvinner aldri.

Timene, ukene og månedene det ligger bak hvert bilde er uten betydning for meg.  Bildene kommer med en pris, som på ingen måte gjenspeiler lykkefølelsen av å skape.

Noen av bildene er produsert for hånd i mørkerom, andre er fotografert med digitalkamera.

Kontakt meg for privat visning

Hvorfor har jeg eget kunstgalleri?

I 2017 åpnet jeg mitt eget, privateide kunstgalleri i Hamar sentrum. Det ble åpnet for å tilby alle fotografer, nye og erfarne, et sted å møtes. Et sted å vise sine egne bilder eller for å beundre andres fotokunst. Galleriet drives uten noen form for lønnsomhet. For meg oppveier gleden ved å glede andre mer enn hva penger kan gi.

Galleriet gjennomfører et sted mellom 3-5 utstillinger per år. Vi har hatt godt med besøk, og siste utstilling ble også fanget opp av NRK og vist på lørdagsrevyen. Les artikkel her.

Her kan du lese om galleriet.

Her finner du galleriet.