Kunstgalleri

Utstillinger innen foto og fotokunst.

Mitt kunstgalleri er pent plassert i Hamar sentrum. Her gjennomfører vi 4-5 utstillinger innen foto og fotokunst i året. I perioder uten aktivitet, kan du leie galleriet.

Se utstillinger

Hva er fotokunst?

For meg er det bilder som skapes ved hjelp av lys, med eller uten kamera. Fotokunst kan handle om det abstrakte, en realitet, en virkelighet eller uvirkelighet. Se gjerne min tilnærming til kunstfoto.

Aller mest handler det om følelser. Vonde, gode, såre eller lykkelige følelser. Vi har mange opplevelser av  dette i vårt galleri, og de som besøker oss, kommer ofte igjen.

Om galleriet

Galleriet ble åpnet lørdag 9. desember 2017 av ren kjærlighet til fotografiet. Galleriet benyttes også til andre fotorelaterte aktiviteter.

Hold deg oppdatert på vår facebook side.

Galleriet består av en fojae, hovedgalleri og bakrom med eget galleri. Hovedgalleriet er sterilt og hvitt, uten vinduer og andre forstyrrende elementer. Vi vil at bildene skal være i fokus. På bakrommet har vi også et lekkert utvalg av kunstfotografier fra flere anerkjente fotokunstnere.

Til utstiller i vårt kunstgalleri

Ønsker du å stille ut i vårt galleri, kan du ta kontakt med oss her. Alle utstillinger skjer i regi av galleriet. Vi tar ikke kommisjon på salg av bilder ved utstilling, men avtaler fast dagpris under hele utstillingsperioden. Vi imøteser både nye og erfarne fotografer som ønsker et utstillingsvindu for sine bilder. Hos oss skjer alt i rolige former, med god musikk i rommet og gjerne en pils i glasset. Vil du styre showet selv, kan du leie galleriet.

Vi koser oss sammen i det uformelle univers, jobben som gjøres er 100% profesjonell.

En typisk utstilling hos oss:

Søndag (åpning)
Lørdag - søndag
Lørdag (siste dag)

Velkommen til en verden av foto!