Vil du leie et galleri?

Mange drømmer om å vise egen kunst, svært få gjennomfører drømmen. Jeg tror en av grunnene er opptakskrav, søknader, avslag og kommisjon. Nå kan du leie et galleri og ta ansvar for hele utstillingen selv. Alt salg går rett i egen lomme.

Selv gjennomfører jeg 3-4 fotoutstillinger i året med inviterte fotokunstnere. Resten av året og spesielt i helgene står galleriet tomt, stille, nær gråtende av mangel på kunst.

Fotokunst, billedkunst, skulpturer, tegninger?

Galleriet vil håndtere all kunst, men er spesielt bygd for kunst på veggen. Det er ferdig monterte skinner for oppheng med snor og justerbare spotter langs alle vegger.

Du får tilgang til egen nøkkel og kan gjennomføre alle forberedelser selv. I åpningstiden fjernstyres lås på hovedinngangen.

Til disposisjon står en fojaé med champagnebord etterfulgt av et sterilt, hvitt hovedgalleri. Galleriet håndterer svært mange bilder.

Her finner du galleriet.

Promotering og annonsering?

Det tar tid og er tildels krevende. Jeg gir gjerne noen råd og tips, men jobben må du gjøre selv. Vår Facebook side brukes kun til promotering av egne utstillinger innen foto og fotokunst. For en liten slant penger kan jeg printe plakater, brosjyrer og annet.

Har du mange venner som villig deler, er uansett mye av jobben gjort.

Er det gratis å leie et galleri?

Dessverre kan ikke alt i livet være gratis. Jeg betaler husleie, strøm og andre løpende kostnader hver måned. Din pris er kr. 1 500 per døgn, alt inkludert og helt uavhengig av antall utstillere. Champagnen må du neste kjøpe selv. Glass har jeg.

Kontakt fotograf Eirik Jeistad for mer info.