Pris fotografering

Pris fotografering med fotograf Eirik Jeistad. Jeg opererer med timepriser, pris pr. dag og gir fast pris på forespørsel. Alle priser oppgitt eks. mva.

Kr 990,- / time

Fotografering hvor du vil. I mitt studio, hjemme hos deg, ute eller inne. Portrett, gruppebilde, konfirmanten, produktfoto, interiør og event.

Kr 5900,- / dag

En hel dag, 8 timer med fotografering. For bedrifter og privatpersoner på avtalt lokasjon. Inkluderer også gratis befaring i forkant.

Etterbehandling

Kr 490,- / time

I etterkant av fotograferingen må bildene gjennom datamaskinen. Jeg ferdigstiller bilder etter ønske. Estimat gis avhengig av antall bilder.

Analogt – mote, portrett, kunstoppdrag og utsmykking

Kr 1900,- / time

Fotografering med analogt 6×6 kamera, ferdige digitale filer eller print fra mørkerom. Pris inkluderer film, kjemi og fotopapir. Jeg kan fremstille i mørkerom opptil 60×50 cm. Jeg driver også et kunstgalleri, og selger kunstfoto i min nettbutikk.

Dokumentarfoto

Det er mulig å leie meg inn som dokumentarfotograf over kortere eller lengre perioder. Da avtaler vi pris på fotografering ut i fra omfang.

Usikker? Her kan du lese litt mer om meg.

Vil du heller ta bildene selv?

Jeg setter opp fotokurs for bedrifter og privatpersoner, og tilpasser innhold etter ønsker og krav.

Print av bilder

Jeg har en storformat printer, full av blekk med papir på rull og ark. Selv printer jeg ikke nok til å forsvare å eie en slik maskin. Bor du i Hamar eller omegn og ønsker print av bilder kan jeg skrive ut til deg.

Jeg printer store bilder og små bilder, fra A4 og opp til A1. Den største varianten gir en maks bredde på 60 cm, rullen med papir er 30 meter (når ny). Alle mellomliggende størrelser er selvfølgelig mulig.

  • Pris på print A3 – 600 inkl. blekk og papir
  • Pris på print A2 – 800 kr inkl. blekk og papir
  • Pris på pint A1 – 1500 kr inkl. blekk og papir

*priser oppgitt inkl. mva.

Farger / Svart-hvitt og papir

Printeren har 8 farger og bruker alle patronene til farge- og svart/hvitt utskrifter. En patron (220 ml) koster ca. 1300 kr, så har du litt info om hva det koster å drive denne. Papiret jeg bruker er matt og printeren er kalibrert for dette. Jeg har mulighet til glossy utskrifter, men det krever skifte av det sorte blekket og er en større operasjon.

Bestill utskrift

Ønsker du print av bilder, kan bildene kan sendes på e-post. Jeg gjør en liten avsjekk på filen og printer etter avtale. Ferdig utskrift kan hentes i mitt kunstgalleri.

Ønsker du prøvetrykk og evt. justering på bildefil, finner vi en løsning sammen.