Priser fotografering

Jeg gjør enkeltoppdrag og oppdrag over flere dager. Til daglig jobber jeg med flere prosjekter innen dokumentarfoto. Jeg tok mine første bilder tilbake i 1985, da Vålerenga møtte Fåberg i en fotballkamp på Jorekstad (Lillehammer). Kampen endte med tap for Fåberg.

Ett prosjekt å være stolt av (NRK)

Fotograf på Hamar med 35 års erfaring

Dokumentarfoto

Det er mulig å leie meg inn som dokumentarfotograf over kortere eller lengre perioder. Da avtaler vi pris på fotografering ut i fra omfang.

Pris fotografering / Time

Kr 990,-. Fotografering hvor du vil. I mitt studio, hjemme hos deg, ute eller inne.

Pris fotografering / Dag

Kr 5900,-. En hel dag, 8 timer med fotografering. For bedrifter og privatpersoner på avtalt lokasjon. Inkluderer også gratis befaring i forkant.

Etterbehandling / Time

Kr 490,-. I etterkant av fotograferingen må bildene gjennom datamaskinen. Jeg ferdigstiller bilder etter ønske. Estimat gis avhengig av antall bilder.

Analogt / Time

Kr 1900,-. Fotografering med analogt 6×6 kamera, ferdige digitale filer eller print fra mørkerom. Pris inkluderer film, kjemi og fotopapir. Jeg kan fremstille i mørkerom opptil 60×50 cm.

Fotokurs Bedrift / Deltaker

Kr 600,-. Er dere 10 eller flere som vil lære mer om fotografering, holder jeg fotokurs for bedrifter. Oppgitt pris gjelder per deltaker, vi avtaler omfang sammen.

Les mer

Fotokurs Privat / Deltaker

Kr 2500,-. Jeg har gjennomført mange fulle fotokurs på Hamar. Setter nå opp kurs etter ønske. Minimum 6 deltakere.

Les mer

Privat kos

I ledige stunder tar jeg opp mitt analoge kamera og tar bilder på film. Det gir ro i sjela. Bildene fremkaller jeg selv i eget mørkerom. Den største magien med fotografering er å lage bilde for hånd i mørket. Når resultatet gradvis avdekker seg i karet med kjemi, kjenner jeg en endeløs respekt for faget og for alle som praktiserer det.